Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Και πάλι μας δουλεύουν για το οικογενειακό δίκαιο..

Όπως έχω ξανά-πει: Οι πολιτικοί είναι ανίκανοι, ανίδεοι και αδύναμοι να κάνουν κάτι ολοκληρωμένο και σωστό.
Το νέο νομοσχέδιο που είναι σε διαβούλευση, και πάλι (για έκτη φορά από το έτος 2000 που φωνάζω), είναι προς χάριν των επωνύμων, των ομοφυλλόφιλων και εις βάρος των παιδιών και των δύο εκατομμυρίων γονέων...
Ενώ πρέπει να διαχειριστεί τα συγκρουσιακά διαζύγια ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, όπως τα λέω επί 35 χρόνια με το ΣΥΓΑΠΑ και το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, αυτοί και πάλι, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, φέρνουν σε συμβολαιογράφο (ένα έξοδο παραπάνω) τα συμβιβαστικά όπου δηλαδή υπάρχει συναίνεση προηγούμενα από τους γονείς.....
Δηλαδή: 
1.Επιβαρύνει με περισσότερα (ή/και ίδια έξοδα).
2.Διευκολύνει τους επώνυμους που δεν θέλουν να διασύρονται στα δικαστήρια (όπου έχουν αντιμέτωπους δικούς τους)
3. Αυτοματοποιεί γάμους και διενέξεις μεταξύ ομοφυλλόφιλων. Αυτοί, άρχισαν να υιοθετούν παιδιά και να μαλώνουν για την επιμέλειά τους όταν χωρίζουν.. Ήδη, στις δυτικές χώρες αποτελεί σύνηθες φαινόμενο και η παγκοσμιοποιημένη άρχουσα τάξη θέλει να ομογενοποιήσει τη κοινωνία μας. Έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν την κοινωνία μέσω της οικογένειας και της καταστροφής του άνδρα-πατέρα. Να δημιουργήσουν ένα μόνο φύλο και μέσω του χρήματος (που ρέει σ'αυτές τις τάξεις) να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό (των υπόλοιπων που δεν έχουν και θέλουν να χωρίσουν, δηλαδή των φτωχών).
4. Δεν λύνει τα προβλήματα επιμέλειας, διαμονής, επικοινωνίας, διατροφών, κτλ όπως τα προτείναμε.
ΣΥ.Γ.Α.Π.Α: www.sos-sygapa.eu
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ: http://europeansocialmovement.blogspot.com
Υπενθυμίζουμε ότι το Ε.Κ.Κ. με το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ προσπάθησε να αλλάξει την κοινωνία και να φέρει καινούργιες μεταρρυθμίσεις προς όφελος των πολλών, των φτωχών, γονέων, παιδιών διαζυγίων και αγωνίστηκε για Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Στις Ευρωεκλογές του 2007 είχε 15% σε γκάλοπ, στις Ευρωεκλογές του 2014 συμμάχησε με τη ΔΡΑΧΜΗ και στις εκλογές του 2015 με την Ένωση Κεντρώων.
Ο Ιδρυτής και Πρόεδρος Νίκος Σπιτάλας ήταν υποψήφιος επί κεφαλής του Επικρατείας της Ε.Κ.  και επίσης διέδωσε το ιδανικό αυτό στις Δημοτικές Εκλογές του 2010 όπου ήταν υποψήφιος.
Έχουμε διοργανώσει πολλά διεθνή συνέδρια, εκδώσει εφημερίδες, βιβλία, έντυπα, κτλ. 
Έχουμε δημοσιεύσει άρθρα σε εφημερίδες-περιοδικά, κτλ. Ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές στην Ελλάδα προ 17 ετών...
Όσον αφορά τους βλάκες που αυτοαποκαλούνται πρόεδροι ανύπαρκτων συλλόγων (Συνεπιμέλεια, Γονις, κτλ) και που κακώς αντέγραψαν τα κείμενα του ΣΥΓΑΠΑ, μόνο κακό κάνουν και βλάπτουν με τις ενέργειες 'γλειψίματος' των πολιτικών για αυτοπροβολή.
Μόνο με αγώνες κατακτώνται τα πολύτιμα αγαθά της ελευθερίας, ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και όχι με διαπλοκή. ΑΝΕΝΔΟΤΟΣ, ΤΩΡΑ...
Να προβλέπει νέο το υπό διαβούλευση νομοσχέδιο: 
  • Το ζευγάρι υπογράφει έγγραφη συμφωνία λύσης του γάμου παρουσία δικηγόρου
  • Η έγγραφη συμφωνία μπορεί να γίνεται και δια πληρεξούσιου δικηγόρου χωρίς την παρουσία των συζύγων. 
  • Αν υπάρχουν παιδιά θα πρέπει με την έγγραφη συμφωνία να ρυθμίζονται και τα θέματα επιμέλειας, διατροφής και επικοινωνίας. 
  • Η λύση του γάμου θα συντάσσεται από συμβολαιόγράφο την οποία θα υπογράφουν οι πρώην σύζυγοι και οι δικηγόροι τους. 
  • Η λύση του γάμου θα επέρχεται με την κατάθεση του αντιγράφου του εγγράφου λύσης στον ληξίαρχο.

Πηγή: Διαζύγιο εξπρές με μια υπογραφή στον συμβολαιογράφο -Τι προβλέπει το νομοσχέδιο Κοντονή | iefimerida.gr 1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στον κ. Νίκο Σπιτάλα που αντιστέκεται στη νοοτροπία της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που θέλει να βαφτίζει το κρέας ψάρι και να βγάζει το μαύρο άσπρο!Εύχομαι οι αντιδράσεις αυτές να στεφθούν με επιτυχία, διότι όποιος επιμένει νικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή