Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ο ΣΥΓΑΠΑ στην Ονειρούπολη Δράμας: Γονείς σε δράση

 του Παναγιώτη Γεωργάδη
Ξεκίνησε από τις 4 Δεκεμβρίου η Ονειρούπολη στη Δράμα με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου. Την ημέρα των εγκαινίων στο δημοτικό κήπο, όπου διεξάγεται τα τελευταία χρόνια η διοργάνωση, επικρατούσε το αδιαχώρητο με τη συμμετοχή του κόσμου να είναι ικανοποιητική. Φέτος, για....
πρώτη φορά, συμμετέχει και ο Σύλλογος για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ) ο οποίος υποδέχεται τον κόσμο στο "Σπιτάκι Κοινωνικής Αλληλεγγύης". Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Σπιτάλας και ο Υπεύθυνος Δράμας κ. Νίκος Σαρρίδης καθώς και τα μέλη του συλλόγου ενημερώνουν τον κόσμο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του πατέρα, αλλά και κυρίως για τα δικαιώματα των παιδιών των διαζυγίων. Ο ΣΥΓΑΠΑ με τις δράσεις του αποσκοπεί στην διάδοση της ιδέας της γονεϊκής ισότητας και του συνθήματος "Μπαμπά Σ' αγαπώ".

Το ενδιαφέρον του κόσμου για τα θέματα πατρότητας είναι αυξημένο και η προσέλευση του κόσμου στο σπιτάκι Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι μεγάλη, μας διαβεβαιώνει ο υπεύθυνος κ. Σαρρίδης. Στις δράσεις του συλλόγου μέσα στην Ονειρούπολη εντάσσεται, μεταξύ των άλλων, η παρουσίαση των βιβλίων "Μια Ζωή σαν Ρινγκ" του Ολυμπιονίκη κ. Γιώργου Στεφανόπουλου και το "Κίνημα των διαζευγμένων και Ανθρώπινα Διακαιώματα" του καθηγητή κ. Νίκου Σπιτάλα στις 3 Ιανουαρίου 2012. Η Ονειρούπολη στη Δράμα διαρκεί ένα μήνα, μέχρι τις 4 Ιανουαρίου και αξίζει τον κόπο να την επισκεφθείτε. Σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου