Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Σύντομο βιογραφικό για την υποψηφιότητα στις ευρωεκλογές με το ψηφοδέλτιο ΔΡΑΧΜΗ

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη, κατάγεται από προσφυγική μικροαστική οικογένεια και έχει τρία παιδιά. Αποφοίτησε από το Πρότυπο Δημοτικό της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Αλεξανδρούπολης. Η γιαγιά του Ευθαλία και ο μπαμπάς του Χρήστος είχαν μεγάλες γραμματικές γνώσεις για την εποχή τους και διακρίθηκαν για το ήθος και τη συμμετοχή στα κοινά.
Ο ίδιος, σπούδασε εργαζόμενος, στη Γαλλία και απέκτησε τα πτυχία:Αρχιτεκτονικής, Πολεοδομίας, Χωροταξίας, Πληροφορικής, Μεταπτυχιακό Ανάπτυξης & Οικονομίας, Διδακτορικό Αστικής Γεωγραφίας.
Δίδαξε σε Πανεπιστήμια της Γαλλίας και της Ελλάδος επί 35 χρόνια: Ακαδημία των Βερσαλλιών, PARIS X, ΑΠΘ, Θράκης, Θεσσαλίας, ΤΕΙ Ηπείρου, Λάρισας, Καβάλας. Διετέλεσε Πρόεδρος-Προϊστάμενος ΥΠΕΠΘ και Ειδικός Σύμβουλος ΥΠΟΙΚ.
Είναι συγγραφέας δέκα βιβλίων εμπορίου, εκατό ερευνητικών-διδακτικών συγγραμμάτων και περισσότερες από 10.000 αναφορές σε διαδικτυακές σελίδες για το ερευνητικό, διδακτικό & διοικητικό του έργο.
Το όνομά του βρίσκεται σε δύο εγκυκλοπαίδειες και πλείστα επιστημονικά & ακαδημαϊκά περιοδικά. Στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης διοργάνωσεεκθέσεις και άλλα πολιτιστικά και εκπαιδευτικά προγράμματα. 
Ιδρυσε το Τμήμα Design και στήριξε τα πανεπιστημιακά τμήματα διδάσκοντας, αλλά και ως Υπεύθυνος.
undefined
Το έργο του ως συνδικαλιστής στην Ανώτατη Εκπαίδευση υπήρξε σπουδαίο και διακρίθηκε για την αμεροληψία και αγωνιστικότητά του, μακριά από τη διαπλοκή.
Οργάνωσε και ίδρυσε το σύλλογο των συμβασιούχων πανεπιστημιακών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και όλης της Ελλάδος, ίδρυσε το Δίκτυο Αλεξανδρουπολιτών και το φορέα ΣΥΓΑΠΑ
Είναι υπέρ των πνευματικών και ψυχικών αγαθών και ουδόλως για τα επίγεια και υλικά. 
Σ’ όλη του τη ζωή, πρόσφερε και βοηθούσε τους άλλους. Η φτωχική του ζωή το αποδεικνύει. 
Έχει πάνω από 500 συμμετοχές σε μέσα ενημέρωσης με αφορμή τον Σύλλογο για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια (ΣΥΓΑΠΑ, www.sos-sygapa.eu).
Το κοινωνικό του έργο από το 1982 είναι γνωστό και αφορά Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ισότητα και παιδιά. 
Το βιβλίο του "Ανθρώπινα Δικαιώματα, Κινήματα & Επαναστάσεις, Το Κοινωνικό Κίνημα των Διαζευγμένων" αποτελεί εγκυκλοπαίδεια για ειδικούς. 
Ίδρυσε το Ελληνικό Κοινωνικό Κίνημα που αποτελεί μέρος του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (http://europeansocialmovement.blogspot.g) και αφορά στον επιστημονικό και κοινωνικό αγώνα του υπέρ των παιδιών των διαζυγίων. Αυτό, ιδρύθηκε το 2007 με αφορμή την κάθοδο στις ευρωεκλογές. Ως αρχηγός τουΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ, συμμετέχει ισότιμα σε συμμαχία τριών κομμάτων-κινημάτων στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου 2014 με το ψηφοδέλτιοΔΡΑΧΜΗ
Το προσωπικό του blog (http://spitalas.blogspot.com) έχει εκατοντάδες επισκέψεις καθημερινά. Τιμήθηκε από τον Γάλλο Πρόξενο, από Δήμαρχο Γαλλίας, από φοιτητές, από προσκόπους, από παράγοντες του Αθλητισμού.
Υπόσχεται: Να βοηθήσει όλους και όλες που χρειάζονται ψυχολογική και υλική βοήθεια από τοΚράτος. Θα δημιουργήσει σχολές γονέων, κοινωνικές υπηρεσίες, οικογενειακά δικαστήρια και ότι πρόσφορο για τα ανθρώπινα δικαιώματα παιδιών και μεγάλων. Η διαμεσολάβηση και οι πραγματογνώμονες θα είναι δωρεάν. Θα πληρώνονται από ευρωπαϊκά κονδύλια. Οι νέοι θα έχουν εργασία.
Γνωρίζει πως λειτουργούν τα κράτη στον υπόλοιπο κόσμο και θα φέρει από την Ευρώπη τα καλά & θετικά στο θέμα αυτό.
Επίσης, όσον αφορά τους ανήμπορους, φτωχούς, δυστυχισμένους, άστεγους, άνεργους και ψυχικά ασθενείς, μπορεί να δημιουργήσει δομές για να τους στηρίξει.
Οι διατροφές θα πληρώνονται από το κράτος, η παρεμπόδιση επικοινωνίας και η αποξένωση θα είναι άμεσος λόγος αφαίρεσης της επιμέλειας.
Οι μονογονείς, οι πολύτεκνοι, οι μη κατέχοντες θα έχουν πλήρη κάλυψη δωρεάν σε όλους τους τομείς (υγεία, παιδεία, κτλ). Θα διατεθούν μερίσματα και εδάφη για καλλιέργεια σε αγρότες και από τις παραπάνω κατηγορίες ανθρώπων για την επαναλειτουργία του πρωτογενούς τομέα στη χώρα μας.
Θα οργανώσει ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ.
Η Ευρώπη, θα βοηθήσει τα πέντε προσεχή χρόνια της θητείας του. 
Έχει 28 χρόνια εθελοντικής δράσης. 
Γαλλόφωνοι και Αγγλόφωνοι, δημοσίευσαν και συγχαίρουν για την υποψηφιότητά του.
http://press-gr.blogspot.gr/2014/05/blog-post_5912.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου