Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Παγκόσμια Ημέρα Γονέων

Με το σύνθημα “Όλες οι οικογένειες ίσες” το BabyFeat γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Γονέων 2014!...

Την Κυριακή 1η Ιουνίου θα τιμήσουμε όλους τους γονείς για τους καθημερινούς τους αγώνες για την οικογένεια, την αμερόληπτη αγάπη για τα παιδιά τους και το αδιαπραγμάτευτο όραμα τους για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία.

Γονέας: Γονέας ή γονιός λέγεται ο πατέρας ή η μητέρα, κάποιος που γεννά, τίκτει, ή ανατρέφει και μεγαλώνει ένα τέκνο. Οι διάφοροι ρόλοι των γονέων διαφέρουν ανάλογα με την ηλικία και είναι ιδιαίτερα πολύπλοκοι στις διάφορες ανθρώπινες κουλτούρες. – Βικιπαιδεία

Διαμορφώνουμε για τα παιδιά μας την κοινωνία που οραματιζόμαστε, με πράξεις αλληλεγγύης, αγάπη για το περιβάλλον και σεβασμό για όλους τους ανθρώπους. Γινόμαστε το παράδειγμα για να ασπαστούν τα παιδιά μας την κατανόηση, την ισότητα, την προσφορά, την συνεργασία και την δημιουργικότητα.

Η αγάπη για τα παιδιά και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους μας φέρνει κοντά, μας ενώνει και μας δίνει την ευκαιρία να γίνουμε μια μεγάλη ισότιμη οικογένεια αναγνωρίζοντας και ασπάζοντας τα κοινά μας.

Την δε Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, είναι η παγκόσμια ημέρα του πατέρα. Θα γιορταστεί στην παραλία Παλαιού Φαλήρου, στο Πάρκο. Την προηγούμενη Παρασκευή 13 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, από τον Σύνδεσμο Συγγραφέων Βορείου Ελλάδος, στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο.  WWW.SOS-SYGAPA.EU
Στην Ελλάδα καταπατούνται τα δικαιώματα της οικογενειακής ζωής και γ'αυτό η χώρα μας καταδικάστηκε τρεις φορές σε θέματα διαζυγίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου