Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Εκλογές ΣΥΓΑΠΑ: Σεπτέμβριος 2011

1 σχόλιο:

  1. Επιτρέψτε μου πρώτα από όλα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τις κυρίες που μετείχαν τόσο στην εκλογική διαδικασία όσο και στην απόφασή τους να στηρίξουν τον σύλλογο μας οι οποίες με απεριόριστη αυτοεκτίμηση, θάρρος και καθαρότητα ψυχής συμβάλουν στην ανάδειξη της τεράστιας αδικίας που συντελείται στην πατρίδα μας εις βάρος των παιδιών μας.
    Πιστεύω ότι είναι ανεκτίμητη τιμή για τον σύλλογό μας να υπάρχουν γυναίκες στο διοικητικό του συμβούλιο που επιβεβαιώνουν ότι οι Έλληνες δεν είμαστε οι φονιάδες πατεράδες / σύζυγοι όπως θέλουν να μας παρουσιάσουν όλοι εκείνοι που πίσω από την δήθεν προστασία μάνας / παιδιού εγκληματούν και θησαυρίζουν από την αλληλοεξόντωση των γονέων και τελικά την καταστροφή παιδικών ψυχών που για να είναι σίγουροι ότι δεν θα χάσουν το αιματομουσκεμένο ψωμί τους φθάνουν ακόμα και στην στέρηση του ενός γονέα από τα παιδιά του περνώντας το αίσθημα της δήθεν νίκης στον γονέα θύτη που τυφλωμένος / η από τον εγωισμό συναινεί σε αυτό το έγκλημα και άθελά τους προσθέτουν και τα δικά τους παιδιά σε μια γενιά παιδιών Γενίτσαρων, με τεράστια ψυχολογικά προβλήματα, παραβατικά, χωρίς στήριγμα και όνειρα ζωής, χωρίς πρότυπο οικογένειας και σίγουροι μελλοντικοί πελάτες αυτών που κατέστρεψαν εκείνα και τους γονείς των.
    Δεν θα ξεχάσω τα λόγια της κυρίας Λούλας Κολοβού όταν σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε: « Τα παιδιά δεν τα έκανα μόνη μου. Τα έκανα με έναν άντρα ο οποίος είναι ο πατέρας των παιδιών ( δεν είπε ΜΟΥ…. ) και ποτέ δεν έστρεψα τα παιδιά κατά του πατέρα. Ποτέ δεν εμπόδισα την επικοινωνία τους. Σε κάθε δύσκολη στιγμή εκείνον έπαιρνα τηλέφωνο. »
    Ελπίζω το όνομα και τα λόγια αυτής της γυναίκας / μάνας ο σύλλογος να τα κάνει ένα poster και να κοσμήσει τα γραφεία του συλλόγου μας.
    Τέλος για να μην ξεχάσω και τον πρόεδρό μας τον κύριο Σπιτάλα πέραν των συγχαρητηρίων και την αναγνώριση του αγώνα του, του εύχομαι υγεία και δύναμη για την συνέχιση του δίκαιου αγώνα των παιδιών μας.
    Όλοι μαζί πρέπει να σταματήσουμε αυτούς που θέλουν κατεστραμμένα τα παιδιά των διαζυγίων και υποχείριά τους.
    Με απεριόριστο σεβασμό και εκτίμηση στην διοίκηση και τα μέλη του συλλόγου μας,
    Θωμάς Κανταρέλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή